''GETİRDİĞİN OYUNCAK İLE BİR ÇOCUĞUN GÜLÜMSEMESİNE YARDIM ET'' PROJE ÇALIŞMAMIZ

İnsanlara yardım etmek ve yardımlaşmak toplumda dayanışma içinde olmanın en güzel örneklerinden bir tanesidir. Hayatta karşılaştıkları ve karşılaşacakları sorunları yardımlaşma ile aşabileceğini bilen insanlar daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürer.

Ayın Değeri ''Yardımseverlik'' olduğu için,projemiz kapsamında Grand Halı Anaokulu öğrencilerimiz '' Attığın İyilik Tohumu Hayatın Boyunca Yeşersin'' sözünün verdiği güçle getirdikleri getirdikleri oyuncakları hazırlanan yardımlaşma kutusunda biriktirdiler.

Biriktirilen oyuncaklar paketlenerek belirlenen dezavantajlı köylerdeki okulöncesi dönem çocuklarının eğitim gördüğü anasınıflarına hediye edildi.

Proje süresince destek veren Öğrencilerimize ve Velilerimize,Okululumuz Öğretmenlerine,Stajyer Öğrencilerimize,Okul Görevlilerimize ve Proje Koordinatörü ;Rabia ve Büşra Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

OYUNCAK TESLİMİ YAPILAN OKULLARIMIZ

1.Gaziantep'in Şehitkamil İlçesindeki  Tekirsin İlkokulu Anasınıfı  (Okulumuza 35 km)

2.Gaziantep'in Nizip İlçesindeki Bahçeli İlkokulu Anasınıfı(Okulumuza 40,9 km)

3.Gaziantep'in Nizip İlçesindeki Gaziler İlkokulu Anasınıfı (Okulumuza 46,6 km)